Плакат

13,50 лв.650,00 лв.

Принт шаблон – А3, 480×680

- +
Код: Няма Категория:

Описание

Моля спазвайте основни изисквания към файлове:

Формат – PDF, TIF или JPG. Цветово пространство – CMYK. Резолюция – 300 до 356 dpi Отпускане – 2 мм от всяка страна
Текст – прилагане на използвания шрифт или обръщане на текста в криви
*Изпратете Вашите файлове във формати PDF, TIF или JPG. PDF файловете трябва да са запазени в стандарта PDF/X-3:2002.
*Към всеки продукт ще откриете шаблон, който описва размерите на продукта и нужното отпускане. Общоприетото отпускане е 2 мм от всяка страна.
*Избягвайте да поставяте обозначителни линии за сгъване и рязане, пасерни кръстове и печатни скали, тъй като в противен случай те ще бъдат отпечатани.
*Резолюцията се измерва с мярката dpi (dots per inch). Основно правило е, че колкото по-висока е dpi стойността, толкова по-качествен ще е резултатът от печат. При печатни продукти с големи размери обаче можете да намалите dpi стойнността, тъй като те не се наблюдават от близо. Нужната резолюция генерално е 300 до 356 dpi.
*Цветовото пространство CMYK се използва за печат докато цветовото пространство RGB за представяне на изображения върху екран. Следователно изискваме изпращаните файлове да са в цветовото прострнство CMYK.
*Нанасянето на всички цветове един върху друг напълно означава 400% покриваемост (C+M+Y+K). Молим да се съобразите с това, че максималната допустима покриваемост за цветовете е 300%. Минималната такава е 10%.
*Текст и фини линии: Цветът на текстове и фини линии трябва да е черен (пр. Cyan 0%, Magenta 0%, Yellow 0%, Black 50% или Cyan 0%, Magenta 0%, Yellow 0%, Black 100%).
*Шрифотве и линии: Минимална големина на шрифтове. За да сте сигурни, че текстовете във Вашите печатни продукти ще са четими, използвайте шрифтове с големина не по-малка от 6 pt (2.1 мм).
*Обърнете внимание, че всички използвани шрифтове за приложени в документа (embedded). Най-често след експортиране в PDF формат те се прилагат автоматично. Ако това не се случи обърнете всички текстове в криви.
*Минималната дебелина за позитивни линии (тъмни линии върху светъл фон) е 0.25 pt (0.09 мм). За негативни линии (светли линии върху тъмен фон) минималната дебелина е 0.50 pt (0.18 мм).
*За продукти с по-голям брой страници, като брошури, флаери, визитни карти и други подобни, изискваме последователност и правилно подреждане на страниците. Не поемаме ангажимент за грешна последователност на съдържанието.
*Премахнете всички празни страници освен ако не искате да останат по този начин в готовото изделие.
*Запазете всички страници за такъв тип продукт в един файл и PDF формат. Изпращането на съдържанието в множество PDF файлове не е желателно.

Допълнителна информация

формат

А3 297х420, 480×680

цветност

4+0

хартия

130гр.

количество

5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000, 5000