Услуги

Добре дошли в DAS PRINT - печат на един клик разстояние, лесно и удобно с обещание за бързина и качество.

Бихте ли искали да отпечатате табелки с имена за вашето частно парти или визитни картички за вашия офис? DAS PRINT изработва покани, визитни картички, бизнес акциденция, бележници, листовки, плакати, банери, брошури, каталози, менюта, подложки за хранене, стикери и етикети за бутилки и опаковки, папки и много повече спрямо вашите нужди. Създайте идентичност на бизнеса си или рекламни артикули за панаири и презентации, за да се представите по уникален начин пред своите клиенти.  Разполагаме с отлични печатни продукти и за вашия специален повод, сватба или частно тържество. Очакваме вашата поръчка за печат!

 

Предлагаме и отпечатване на книги в малки тиражи!

Някакви въпроси? Можете лесно да се свържете с нашия онлайн печатен магазин в в София на +359 888 801 696 или да ни изпратите имейл das.s@abv.bg . Очакваме с нетърпение да ви помогнем допълнително! Можете да ни намерите: понеделник – петък / 08:00 – 17:00ч.

Поставяне на цветни метални лайсни.

DAS PRINT извършва услугата поставяне на метални лайсни на календари, плакати и др.
Вижте каталога на предлаганите цветове. Работилницата предлага поставяне на цветни метални лайсни,
те са двойно сгънати с дължини: 35, 50, 70 см. предлагат се в комплект горна със закачалка и долна.
Каталогът с цветни метални лайсни на DAS PRINT е на разположение на клиентите.

Предлага се и поставяне на лайсни в нестандартни размери по желание на клиента. DAS PRINT продава комплекти сребърни лайсни (горна и долна) с размери 47,5 см и 48 см или 67,5 см и 68см. или само горни лайсни, за глави на календари 31,2 см 31,5 см и 32 см.

Попитайте за мостри DAS PRINT

DAS PRINT предлага още: биговане, щанцоване, перфорация, книговезки процеси (набор на календари), капси